nieuws

Topcafetaria dicht door storm

Bedrijfsvoering

Cafetaria Verhage Fastfood Walburg in Zwijndrecht, nummer 27 in de Cafetaria Top-100, heeft door de storm donderdag noodgedwongen de zaak vroegtijdig moeten sluiten. Loszittende dakplaten van het overdekte winkelcentrum zorgden voor levensgevaarlijke situaties.

Topcafetaria dicht door storm

Op last van de politie werd het winkelcentrum Walburg ontruimd. ‘Dat was de enige manier om de veiligheid nog te waarborgen’, zo laat een medewerkster van Cafetaria Fastfood Verhage Walburg weten aan de redactie van Snackkoerier.

Cafetaria Verhage Fastfood Walburg wordt gerund door de vader van Verhage Fastfood Kort Ambacht, de nummer één in de jongste Cafetaria Top-100. ‘Walburg’ zelf staat op nummer 27 in de toonaangevende cafetariaranglijst. De zaak is gevestigd op Biesbos 6 en wordt geleid door Bert Groeneweg.

Reageer op dit artikel