nieuws

Top-100 veteraan switcht tussen formules

Bedrijfsvoering

Cafetariaondernemer Hans Hus switcht met zijn cafetaria Plaza Parade in Nootdorp van formule. Hus, altijd hoog geklasseerd in de Cafetaria Top-100, verlaat de Sligro-formule en keert na ruim vier jaar terug naar Kwalitaria.

Top-100 veteraan switcht tussen formules

Het besluit van Hus komt niet onverwacht. Maart vorig jaar zei de ondernemer in Snackkoerier zich niet meer thuis te voelen bij de Plaza-formule vanwege het ontbreken van een duidelijke toekomstvisie. ,,Als ondernemer moet je toch drie, vier jaar vooruit kijken. Er over nadenken wat je gast tegen die tijd van je verwacht.’’

Hus denkt met Kwalitaria wel in te kunnen spelen op de veranderende markt. ,,Ze zijn met innovatieve concepten bezig en creëren beleving voor de gast en anticiperen op wat de gast nu en in de toekomst van ons verwacht.’’

Reageer op dit artikel