nieuws

Team Willem de Boer ‘overweldigd’ door eer

Bedrijfsvoering

Overweldigend’, reageert bedrijfsleider Albert de Boer van Snack-Plaza Willem de Boer in Urk als hij van het podium komt na de huldiging vanwege de eerste plaats in de Top 100. Hij nam samen met enkele personeelsleden de beker in ontvangst namens de helaas afwezige Willem de Boer.

Team Willem de Boer ‘overweldigd’ door eer

Albert de Boer en medebedrijfsleider Jaco Schaap zijn zwaar onder de indruk van de eer die hen ten deel valt op het podium. ‘Je durft van te voren niet echt te hopen op de eerste plaats. Hier mogen we trots op zijn.’

Eigenaar Willem de Boer reageert even later zelf telefonisch. ‘Dit is fantastisch. Alle eer gaat naar het team en de bedrijfsleiders. Die hebben het afgelopen jaar de puntjes op de i gezet op vlakken als gastvriendelijkheid en meerverkoop en daarvan is dit het resultaat.’

De Boer vindt het spijtig dat hij niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn. ‘Ik ben bezig met het ontwikkelen van een ijsconcept en had vanmiddag een demonstratie van een machine die daarvoor speciaal uit Italië is gekomen.’

Het team van Snack-Plaza De Boer gaat ondertussen compleet uit zijn dak. Bedrijfsleider Albert de Boer: ‘We gaan zeker nog een feestje bouwen. Dat zouden we al doen met een Top 10 notering. En voor onze klanten komt er een leuke actie.’

Reageer op dit artikel