nieuws

Taco Mundo verkoopt zaken aan franchisers

Bedrijfsvoering

De franchisenemers die eerder dit jaar een company store van Taco Mundo in Amstelveen overnamen hebben begin oktober ook de vestiging in Haarlem van de Tex-Mex keten overgenomen.

Taco Mundo verkoopt zaken aan franchisers

Taco Mundo bood ons aan om ook de company store in Haarlem over te nemen en dit aanbod sloot perfect aan bij onze ambities als ondernemers’, zegt Dylan Hattuma, die samen met Jason König de vestigingen overnam, op de website van Franchise+. ‘We hebben in onze eerste vestigingen uitstekende resultaten behaald, die willen we ook in Haarlem behalen.’

Hun doel is om de nummer een van de Haarlemse thuisbezorgmarkt te worden met de Tex-Mex en Mexicaanse gerechten. Die wordt nu nog gedomineerd door pizzaketens. ’We willen dat bereiken door de Haarlemmers de beste kwaliteit en service te bieden.’

De overname van de company stores door franchisenemers past in de groeistrategie van Taco Mundo om middels franchise de formule landelijk uit te rollen. Taco Mundo verwacht binnenkort ook in andere grote steden franchisevestigingen te openen.

Taco Mundo telt momenteel vijf vestigingen en verwacht binnenkort een zesde vestiging in Rotterdam te openen.

Reageer op dit artikel