nieuws

Taco Mundo opent in Den Haag

Bedrijfsvoering

Taco Mundo heeft een nieuwe franchisevestiging in Den Haag geopend. De bezorgformule voor de Mexicaanse keuken heeft nu acht vestigingen in Nederland.

Taco Mundo opent in Den Haag

De winkel in Den Haag is de derde nieuwe vestiging voor de formule. Het totaal aantal vestigingen staat nu op acht. Tot het eind van het jaar opent de keten nog nieuwe vestigingen in Groningen en Amersfoort

Voor 2011 heeft de franchiseformule grote plannen: er moeten dubbel zoveel vestigingen komen als de formule nu heeft. ‘Deze expansie past in de strategie van Taco Mundo om op korte termijn landelijke dekking te bewerkstellingen middels delivery-vestigingen om vervolgens ook op A1-locaties te starten’, zegt directeur Tom Fillippini.

Reageer op dit artikel