nieuws

SVO Fastservice Opleidingen Award naar De Erven

Bedrijfsvoering

The Place to Be de Erven van John Flux en Gerard Harzevoort in Emmeloord krijgt de SVO Fastservice Opleidingen Award. Hier krijgt een medewerker volop ruimte en steun om zich te ontwikkelen.

SVO Fastservice Opleidingen Award naar De Erven

Onderwijs is een belangrijke pijler onder de toekomst van de sector. Goed opgeleide, gastvriendelijke medewerkers zorgen voor extra omzet. Bovendien vormen ze ook de groep waaruit toekomstige ondernemers ‘opstaan’. SVO Fastservice Opleidingen beloont ondernemers die investeren in opleidingen voor hun medewerkers en hen hierin stimuleren, met deze speciale award.

Ook genomineerd waren Restaria Sterk langs de Lijn in Wierden van Raymond Sterk, zelfs de vrouw van de ondernemer volgt de opleiding; en Verhage Overschie van Raymond Kreeuseler in Rotterdam omdat deze ondernemer ‘doorzet’ als een medewerker een duwtje in de rug nodig heeft.

John Flux en Gerard Harzevoort van het winnende The Place to Be de Erven kregen de award maandagavond 25 oktober uitgereikt tijdens het Cafetaria Top 100 event in Club Monza in Utrecht.

Reageer op dit artikel