nieuws

SVO Fastservice Opleidingen Award is ‘fantastisch

Bedrijfsvoering

Hij haalt het beste uit medewerkers naar boven en laat ze vervolgens nog boven zichzelf uitstijgen’, vertelde Jos Muller van de SVO Fastservice Opleidingen over praktijkbegeleider John Flux van The Place to Be de Erven in Emmeloord.

SVO Fastservice Opleidingen Award is ‘fantastisch

Flux won voor zijn bedrijf de SVO Fastservice Opleidingen Award. John. Flux was zelf niet aanwezig op het Cafetaria Top 100 event. Daarom haalde mede-eigenaar Gerard Harzevoort de prijs voor hem op. ,,Dat we deze prijs kunnen meenemen is fantastisch’’, aldus Harzevoort. ‘John is op vakantie op Texel, maar die ga ik nu meteen inlichten.’

Ook genomineerd waren Restaria Sterk langs de Lijn in Wierden van Raymond Sterk en Verhage Overschie van Raymond Kreeuseler in Rotterdam.

Reageer op dit artikel