nieuws

Subway: weg Griekenland, groei in Rusland

Bedrijfsvoering

Subway is vertrokken uit Griekenland. De broodjesketen ziet geen heil meer in het land en heeft de laatste drie vestigingen gesloten.

Subway: weg Griekenland, groei in Rusland

Dat meldt website Fastfood.weblog.nl. Subway heeft negen vestigingen in Griekenland gehad, maar moest er steeds meer sluiten. De keten zou het niet hebben kunnen bolkwerken tegen lokale concurrenten. Bovendien zouden de broodjes niet goed passen in het smaakpatroon van de Grieken.

De broodjes van Subway vallen blijkbaar wel in de smaak in Rusland, want daar wil de keten heel snel expanderen. Dat meldt persbureau Reuters. Momenteel zijn er 78 vestigingen in Rusland, maar dat moeten er volgens de directeur Kevin Graham van Subway Rusland 1000 zijn in 2015.

Reageer op dit artikel