nieuws

Subway nu ook in ontbijtmarkt

Bedrijfsvoering

Broodjesketen Subway zet in 850 vestigingen in los Angeles een uitgebreid ontbijt op het menu. Het is de eerste grote markt waar de broodjesketen dit in alle vestigingen doet.

Subway nu ook in ontbijtmarkt

In navolging van grote ketens als McDonald’s en Burger King ging betrad Subway al op kleine schaal de, behoorlijk lucratieve, ontbijtmarkt. Het is in Amerika, waar de concurrentie hevig is, een van de meest toegepaste manieren om de omzet per vestiging op te schroeven. Sommige ketens maken 20 tot zelfs 50 procent van hun omzet in de ochtenduren.

Op het Subway-menu staan sandwiches met omelet, worst en zelfs een gebakken steak. Bovendien wordt een geheel nieuw menu-item geïntroduceerd. De Breakfast Stuffer bevat een omelet die in biscuitdeeg wordt gewikkeld en a la minute afgebakken.

De Subways die ontbijt aanbieden gaan ’s ochtends om 7.00 uur al open voor de klanten.

Reageer op dit artikel