nieuws

Subway door grens 50 filialen

Bedrijfsvoering

Deze week opent sandwichketen Subway haar vijftigste en éénenvijftigste filiaal in Renesse en Amsterdam. Een mijlpaal voor de relatief nieuwe keten. Binnenkort krijgt na anderhalf jaar afwezigheid ook Zwolle weer een Subway.

Subway door grens 50 filialen

Subway is hard gegroeid in Nederland van vier vestigingen in 2003 naar over de vijftig nu. Met het behalen van deze mijlpaal spreekt Subway de ambitie uit in 2010 meer dan 200 filialen in ons land te hebben.

De twee nieuwe filialen openen deze week in het centrum van Renesse en aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Half januari krijgt ook Zwolle weer een Subway, nadat de keten anderhalf jaar geleden moest sluiten.

Subway sloot in juni 2006 de deuren van het toenmalige pand in de binnenstad van Zwoll maar gaf meteen aan zo snel mogelijk terug te willen keren, meldt Fastfoodweblog.nl.

Subway is met 28.500 restaurants wereldwijd de op één na grootste horecaketen in de wereld. In Nederland worden alle zaken gedreven door franchisenemers.

Reageer op dit artikel