nieuws

Sterk Langs De Lijn in race voor twee awards

Bedrijfsvoering

Kwalitaria De Dirigent in Almere, Sterk Langs De Lijn in Wierden en Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet zijn genomineerd voor de award beste kleine cafetaria. Dit heeft de jury van de Cafetaria Top 100 bekend gemaakt.

Sterk Langs De Lijn in race voor twee awards

Deze award is voor de kleinere cafetaria die het hoogst scoort in Snackkoeriers ranglijst. De drie genomineerden weten daardoor nu al dat ze een hoge score hebben gehaald. Patrick Nieuwveld won de award vorig jaar ook al en maakt nu dus weer een kans met zijn zaak in Hoogvliet.

Voor restaria Sterk Langs De Lijn kan het Top 100-event op 25 oktober een extra leuk feest worden, want het bedrijf van Raymond Sterk is ook genomineerd voor de ‘Fastservice Opleidingen Award’.

Volgens het SVO Fastservice Opleidingscentrum is men in dit bedrijf ‘zo enthousiast dat zelfs de vrouw van de ondernemer de fastserviceopleiding gaat volgen, samen met een medewerker’. Ook The Place to Be De Erven in Emmeloord is genomineerd. ‘Hier is een goede, gedegen en betrokken ondernemer actief die de deelnemer de ruimte geeft zich te ontwikkelen’, luidt het oordeel.

Tenslotte dingt ook Verhage Fastfood Overschie Rotterdam naar de titel ‘Fastservice Opleidingen Award’ De cafetariahouder wordt hier geroemd als een ‘enthousiaste ondernemer die graag zijn medewerker een kans geeft zich verder te ontwikkelen.’ Daarnaast geeft hij zijn medewerkers een ‘duwtje’in de rug als zij dit nodig hebben.

Buiten de prijs voor beste kleine cafetaria en de opleidingen award , zijn er nog een aantal awards die tijdens het Top 100-event worden uitgereikt. Het Top 100-event heeft plaats op maandag 25 oktober vanaf 19:30 uur in Club Monza in Utrecht. Meer informatie en aanmelding kan via www.cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel