nieuws

Starbucksbaas roept op politici te boycotten

Bedrijfsvoering

Howard Schultz, de grote baas van Starbucks, roept ondernemers op om hun financiële bijdrage aan de campagnes van politici te stoppen. Hij vindt dat Democraten en Republikeinen eerst maar eens moeten gaan samenwerken om de Amerikaanse schuldencrisis op te lossen.

Starbucksbaas roept op politici te boycotten

Schultz stuurde een brief van die strekking naar collega ceo’s van andere Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen. Bovendien roept hij ze op meer personeel aan te nemen om zo de Amerikaanse economie weer op gang te brengen, meldt USA Today. Starbucks geeft zelf het goede voorbeeld. Het bedrijf verwacht het komende jaar in Amerika70.000 mensen aan te nemen.

Schultz heeft sinds midden jaren negentig meer dan $100.000 gedoneerd aan voornamelijk Democratische politici en groeperingen, waaronder president Obama.

Reageer op dit artikel