nieuws

Staalborstel in kipburger McDonald’s

Bedrijfsvoering

Een achttienjarige jongen uit het Engelse Kidderminster zal niet snel meer een kipburger bestellen bij de McDonald’s. Tijdens zijn meest recente eetervaring belandden zijn tanden in een staalborstel.

Staalborstel in kipburger McDonald’s

De jongeman wilde onlangs een flinke hap nemen uit een kipburger van de fastfoodketen, maar had niet gerekend op de aanwezigheid van een staalborstel van maar liefst dertien centimeter.

Bizar broodje

De moeder van het slachtoffer is woest op McDonald’s. ‘Het was niet te geloven. Toen hij het uitschreeuwde van de pijn, keek ik naar het broodje. Ik trok aan het voorwerp, maar er leek geen einde aan te komen. Ik moet er niet aan denken dat mijn kleinkind van drie het broodje had gekregen.’

Uitzoeken

De vrouw ging na de vondst verhaal halen bij de bedrijfsleiding, maar die kwam niet verder dan het aanbieden van een nieuw broodje. Het incident is inmidddels gemeld bij de Britse variant van de Voedsel- en Warenautoriteit. Een woordvoerder van McDonald’s heeft toegezegd de zaak tot op de bodem te zullen uitzoeken.

Reageer op dit artikel