nieuws

Snackpoint stapt over op ‘eco-verpakkingen

Bedrijfsvoering

Snackpoint kiest voor duurzame verpakkingen. De cafetariaketen stapt volledig over op de biologisch afbreekbare zakken en tassen van RaboPak uit s’Heerenbergh zodra de oude voorraad verpakkingen op is.

Snackpoint stapt over op ‘eco-verpakkingen

Ook wil de keten overstappen op milieuvriendelijke frites- en snackbakjes van disposable-fabrikant Depa. Formulemanager Roger Gielen van Snackpoint: ‘Duurzaamheid wordt volgens trendwatchers belangrijk de komende jaren. Daarom spelen wij daar nu al op in. We zijn trots dat we eerste keten zijn in Nederland die hiervoor kiest.’

De ‘eco-verpakkingen’ van Rabo Verpakkingen zijn chloorvrij, composteerbaar en recyclebaar. De inkt is op waterbasis en de gebruikte lijm van aardappelzetmeel. Volgens directeur Bas Raben van Rabo Verpakkingen is er veel interesse vanuit de cafetariabranche voor duurzame verpakkingen.

Lees meer hierover in de aankomende Snackkoerier.

Reageer op dit artikel