nieuws

Snackduif teistert McDonald’s

Bedrijfsvoering

De vestiging van McDonald’s aan de Herestraat in Groningen wordt geteisterd door snackende duiven. De brutale beesten lopen het restaurant binnen op zoek naar frites en andere eetrestjes. McDonald’s heeft maatregelen afgekondigd.

Snackduif teistert McDonald’s

Nog voor het eind van het jaar moet een draai- of schuifdeur een einde maken aan de intocht van de uitgekookte duiven. De duiven bezoeken het gehele jaar door het fastfoodrestaurant op zoek naar frites of ander gemaksvoer.

‘De ene bezoeker vindt het vies, anderen vinden het juist leuk en gaan ze voeren. We wijzen onze bezoekers er wel op dat ze dat niet moeten doen. Maar veel mensen vinden zo’n duifje zielig’, aldus franchisenemer Willie de Groot in het Dagblad van het Noorden.

Reageer op dit artikel