nieuws

Snackcorner Nieuwveld sleept tweede Top 100-nominatie in wacht

Bedrijfsvoering

De Cafetaria Top 100 nominaties voor de MVO Verantwoord Frituren Award en de Ad van Geloven Imago Award zijn bekend. Snackcorner Nieuwveld dat eerder al voor de titel Beste Kleine cafetaria werd genomineerd, sleepte ook een nominatie voor de Verantwoord Frituren Award in de wacht.

Snackcorner Nieuwveld sleept tweede Top 100-nominatie in wacht

Naast Nieuwveld in Hoogvliet zijn ook Snack Eethuis Hugo in Heerhugowaard en Plaza ’t Kruuspunt op Ameland genomineerd voor de MVO Verantwoord Frituren Award. Hugo communiceert onder meer via narrowcasting dat gezond vet wordt gebruikt. ’t Kruuspunt is al jaren via de eigen website en via de flyers in het bedrijf, een warm pleitbezorger van het gebruik van gezond vet.

Ad van Geloven Imago Award

De Ad van Geloven Imago Award is bestemd voor een bedrijf dat op uitzonderlijke wijze het imago van de hele branche promoot. Dat kan door uitstraling en assortimentskeuze. Genomineerd zijn. Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen, Cafetaria De Violier in Almelo en Kwalitaria ’t Hukske in Horst. Deze bedrijven laten allen op hun manier zien hoe de cafetariasector de toekomst tegemoet kan treden. Qua uitstraling en assortiment zitten ze dicht tegen het eetcafé en petit restaurant aan maar ze verliezen hun roots, frites en snacks, absoluut niet uit het oog.

Meer info en inschrijven voor het event kan op www.cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel