nieuws

Snackbar Toon’s Kiosk in Vlissingen weer in opbouw

Bedrijfsvoering

De snackbar Toon’s Kiosk die een maand geleden op de Vlissingse boulevard beschadigd raakte door een kraanwagen die van de weg raakte, is weer in opbouw.

Snackbar Toon’s Kiosk in Vlissingen weer in opbouw

Eigenaresse Wilma Keersemaker hoopt dat de werkzaamheden over twee weken zijn afgerond. Tot die tijd heeft ze de beschikking over een mobiele frietkraam die naast het beschadigde gebouwtje staat. Frituur Toon’s Kiosk en Snackbar op de Vlissingse boulevard was maandagochtend 7 juni zwaar beschadigd doordat een kraanwagen van Meijers Staalbouw uit Serooskerke er tegenaan reed als gevolg van gladheid op de weg. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De boulevard was tijdelijk op die plaats gesloten voor het verkeer.

Reageer op dit artikel