nieuws

Sensationele sprong Plaza De Stoete

Bedrijfsvoering

Plaza De Stoete in Lisse maakt een sensationele sprong in de Cafetaria Top-100. Het bedrijf van Don Versluis stijgt van plaats 93 naar zeventien. Daarmee is het de grootste stijger in de nieuwe cafetariaranglijst.

Sensationele sprong Plaza De Stoete

Versluis heeft de kritiekpunten van voorgaande jaren consequent aangepakt, meldt Snackkoerier. Het bedrijf blinkt uit in meerverkoop, levert vakwerk en laat een frisse indruk achter.

Naast Plaza De Stoete gingen ook cafetaria-eethuis Thielen in Venray (van 72 naar 22) en Plaza De Tol in Tiel (van 53 naar 7) heel hard. De grote sprong van Plaza De Stoete betekent niet dat het bedrijf de beste zaak is van Lisse. King Lao vinden we hoger in de ranglijst terug, op plaats vier.

Meer berichten over de Cafetaria Top-100:

Reageer op dit artikel