nieuws

Rookworst valt kroket aan op station

Bedrijfsvoering

Fastfood-outlets op treinstations krijgen er een geduchte concurrent bij. Vanaf medio volgend jaar doet de Hema-rookworst zijn intrede op NS-stations. De NS en Hema hebben hiervoor woensdag een contract ondertekend.

Rookworst valt kroket aan op station

Het is de bedoeling dat de eerste Hema vanaf de zomer van 2008 open is. Amsterdam-Centraal krijgt de primeur. Kort daarna volgen veel andere stations, zo meldt De Telegraaf.

‘Wij zijn blij met de komst van deze van oudsher Nederlandse winkel. Het past goed bij ons, want ook wij zijn een Nederlands bedrijf’, zegt Oamela Boumeester, hoofd van NS Poort, een samenwerkingsverband van NS Vastgoed en NS Stations.

Op de huidige treinstations is veel fastfood verkrijgbaar. Servex is de horeca- en retailexploitant van diverse formules op stations. Het gaat hierbij onder meer om Smullers, C’est du pain, Kiosk en New York Pizza.

Reageer op dit artikel