nieuws

Rob Geus reikt kwaliteitssysteem uit aan NVPB

Bedrijfsvoering

Uit handen van keurmeester Rob Geus, veelvuldig controleur bij fastfoodzaken en bekend van het SBS6-programma ‘De Smaakpolitie’, ontving Peter van der Putten van de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB) gisteren in Bunnik het eerste exemplaar van het nieuwe kwaliteitssysteem.

Rob Geus reikt kwaliteitssysteem uit aan NVPB

Met de introductie van dit systeem, dat de komende tijd gefaseerd wordt ingevoerd, bevestigt de NVPB haar leidende rol in de ontwikkeling van een gezonde en kwalitatief hoogwaardige branche in Nederland. Tijdens een drukbezochte bijeenkomst ontvingen alle NVPB-leden het basisdocument van het nieuwe kwaliteitssysteem. Voorafgaand aan de uitreiking van het eerste exemplaar hield Rob Geus een gloedvol betoog over het belang van kwaliteit en hygiëne in de horeca en voedingsmiddelenindustrie.

In ontwikkeling voorop

In de nabije toekomst moeten alle NVPB-leden gaan voldoen aan een reeks kwaliteitseisen. “Als branchevereniging streven we naar een uniforme standaard van werken, nu en in de toekomst. En in die ontwikkeling lopen we graag voorop. Met dit nieuwe kwaliteitssysteem onderstrepen we nog eens het belang van deskundigheid, professionaliteit en kwaliteit op het gebied van plaagdierbeheersing in ons land”, zo vertelt NVPB-voorzitter Maarten Crezée.

Over de NVPB

De Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB) is de branche- organisatie die de belangen behartigt van bedrijven, die zich beroepsmatig bezighouden met de wering, preventie en/of bestrijding van plaagdieren.

Reageer op dit artikel