nieuws

Rob Besseling verlaat formulehuis FFC

Bedrijfsvoering

Directeur Rob Besseling verlaat per januari formulehuis FFC uit Zeist, het moederbedrijf van cafetariaformules Kwalitaria en Smulwereld. Besseling was sinds november 2009 in dienst en retoolde de Kwalitaria-formule.

Rob Besseling verlaat formulehuis FFC

Besseling verlaat FFC om bij marketingbureau Branddoctors een out-of-home tak op te zetten. Hij blijft een dag in de week werken voor FFC. ‘Voor de marketing en lange termijn strategie’, aldus Besseling.

Na de retooling van Kwalitaria, ‘dat was een geweldige leuke klus’, zag hij niet echt een fulltime functie voor zichzelf. ‘Ik ben niet de persoon om de dagelijkse operationele kant te runnen, dat is niet echt mijn ding.’

Besseling was sinds eind 2009 in dienst bij FFC. Daarvoor was hij directeur out-of-home bij Coca Cola. Of en door wie Besseling wordt opgevolgd is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel