nieuws

Prinses Maxima bezoekt cafetaria de Smulpaap

Bedrijfsvoering

Cafetariahouder Said Farahi van de Smulpaap in Vlissingen is nog helemaal in de wolken. Hij kreeg dinsdag 9 februari Prinses Maxima op bezoek in zijn bedrijf.

Prinses Maxima bezoekt cafetaria de Smulpaap

De Prinses bezocht de cafetaria in haar functie als lid van de Raad van Microfinanciering. Farahi startte 17 december met hulp van zo’n krediet dat is bedoeld om ondernemers te helpen die bij een bank geen lening kunnen krijgen.

Prinses Maxima bracht ruim een half uur in het bedrijf door waarbij ze de ondernemer en zijn, aan het micro-krediet ‘gekoppelde’, coach naar hun ervaringen vroeg. Het bezoek was volgens Farahi ook mooie reclame voor het bedrijf. ‘Het stond zwart van de mensen, zo’n gebeurtenis maak je maar eens in je leven mee.’

Reageer op dit artikel