nieuws

Primeur: McDrive continue open

Bedrijfsvoering

McDonald’s Nederland gaat per locatie bekijken of een 24-uurs opening van een vestiging zinvol is. Dat zegt algemeen directeur Jo Sempels in navolging van het eerste McDonald’s in ons land die hun McDrive 24 uur per, zeven dagen in de week openstelt.

Primeur: McDrive continue open

McDonald’s restaurant Hoofddorp is met z’n McDrive de eerste zaak van de fastfoodketen die 24 uur per dag, zeven dagen in de week open is. McDonald’s wil met de structurele opening van de zaak inspelen op de wensen van de moderne consument.

‘Ik verwacht dat de 24-uurs opening van ons restaurant in deze dynamische omgeving zeker bij gaat dragen aan de vijf procent omzetgroei die wij in Nederland voor ogen hebben. We zullen in de toekomst per locatie bekijken of een 24-uurs opening zinvol is’, aldus Sempels.

McDonald’s Hoofddorp ligt in de directe omgeving van onder andere Amsterdam Airport Schiphol en de Aalmeerse Bloemenveilig, twee ’24-uur business areas’.

Franchisenemer Frank Franken van McDonald’s Hoofddorp stelt dat de afgelopen 2,5 jaar zijn zaak als 24 uur open was op vrijdag en zaterdag. ‘In de loop van deze jaren merkten we dat we gedurende deze nachtelijke openingsuren steeds meer gasten konden verwelkomen. Het wordt steeds normaler om continue open te zijn. Onze McDrive zal vanaf 1 april 24 uur per dag open blijven. Aan de openingstijden van ons restaurant verandert niets. Dit blijft van zeven uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds.’

Reageer op dit artikel