nieuws

Prijzenregen bij jubilerend Snackpoint

Bedrijfsvoering

Cafetariaketen Snackpoint strooit met prijzen. Vanwege het 12,5 jarig bestaan van de keten vindt er een ware prijzenregen plaats bij Snackpoint. Met een heuse auto als hoofdprijs.

Prijzenregen bij jubilerend Snackpoint

Bij aankoop van een actieproduct maken gasten van Snackpoint kans op mooie prijzen. De prijzenpot is rijke gevuld. Zo is er een verre reis te winnen, liggen er lcs-tv’s klaar, zijn er honderden cadeaucheques te winnen, en als klap op de vuurpijl geeft Snackpoint een Fiat Panda weg.

De jubileumactie duurt drie maanden. Snackpoint bestaat 12,5 jaar en groeide in die tijd uit tot een sterk cafetariamerk. De keten bestaat inmiddels uit ruim 85 vestigingen. Ook over de grens gaat het goed. Onlangs werd de achtste zaak in Duitsland geopend. In België heeft Snackpoint vier vestigingen.

Meer over Snackpoint

Reageer op dit artikel