nieuws

Prijzenfestijn voor cafetariaformules van FFC

Bedrijfsvoering

Smulwereld Pijletuinen, Vork Nieuw Vennep en Kwalitaria Velden in Velden zijn uitgeroepen tot beste bij formulehuis ffc (franchise friendly concepts) aangesloten cafetaria’. Ze blinken uit op vlakken als gastvriendelijkheid en hygiëne.

Prijzenfestijn voor cafetariaformules van FFC

Jan en Petra van Geest, de eigenaren Smulwereld Pijletuinen in Naaldwijk, verbouwden dit jaar hun bedrijf en dat bleef niet zonder resultaat. Ze eindigden eerder al hoog in de ‘verkiezing’ van formulehuis ffc en strijken dit jaar de hoogste eer op. Op hygiënevlak en tijdens de mystery-bezoeken werden hoge scores behaald, meldt ffc.

Ondernemer Joost van Hommerig van Kwalitaria Velden staat aan de vooravond van een verbouwing. Toch sleepten deze jonge ondernemer en zijn team de titel ‘Kwalitaria van het jaar’ binnen. Zijn zaak is, door de klantgerichtheid, een begrip in Velden.

Bij Vork Fastfood Nieuw Vennep) investeert Frank van der Salm veel in zijn personeel, vooral op het gebied van training en opleiding. Dat betaalde zich uit met de verkiezing tot beste Vork van het jaar.

Om in aanmerking te komen voor de prijzen die ffc jaarlijks uitreikt op de formuledag wordt er niet alleen gekeken naar de scores bij de bezoeken van de mysteryshopper en bij de hygiënekeuringen, maar zijn zaken als gastvrijheid, betrokkenheid bij de formule, actief meedoen aan acties, aankleding van de zaak en algemeen ondernemerschap ook van belang voor de eindbeoordeling.

De prijzen zijn uitgereikt op de afgelopen maandag door ffc gehouden formuledag.

Reageer op dit artikel