nieuws

Politie pakt overvallers cafetaria en Mc

Bedrijfsvoering

De politie in Noord-Holland heeft vlak voor het weekeinde twee overvallers weten op te pakken. Het gaat om de overvaller van een cafetaria en de dader van een overval op een McDonald’s.

Politie pakt overvallers cafetaria en Mc

Afgelopen donderdagnacht wist de politie in Egmond aan Zee de overvaller op te pakken die eerder op de avond de eigenaresse van cafetaria De Duinvoet bij haar huis beroofde. De vrouw werd bij de voordeur opgewacht nadat haar man omkeerde om teug te gaan naar het bedrijf waar zie iets waren vergeten. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de vrouw haar tas afstaan. Mede dankzij een getuige die achter de overvaller aanging wist de politie de vermoedelijke dader, een 43-jarige man uit Heerhugowaard, even later op te pakken.

Voor een overval, die een week eerder is gepleegd, op een McDonald’s in Alkmaar heeft de politie afgelopen donderdag een 28-jarige Alkmaarder aangehouden. Er wordt bovendien onderzocht of de man verantwoordelijk is voor overvallen op McDonald’s filialen in Den Helder en Schagen.

Reageer op dit artikel