nieuws

Politie pakt cafetariaovervallers

Bedrijfsvoering

Twee cafetariaovervallen zijn afgelopen week door de politie opgelost. De jacht op cafetariaovervallers is echter vechten tegen de bierkaai want er werden zeker zeven cafetaria’s beroofd.

Politie pakt cafetariaovervallers

De laatste tijd is het weer raak. Het aantal cafetariaovervallen loopt de laatste weken de spuigaten uit, de afgelopen week zijn zeker zeven cafetaria’s het slachtoffer van een overval geweest.

Af en toe boekt de politie echter ook succes in de jacht op de vaak jeugdige criminelen. De politie heeft de drie daders te pakken van een overval op een cafetaria aan de Antwerpenlaan in Eindhoven. De buit van die overval, die op 12 februari ’s avonds werd gepleegd, bestond uit sigaretten en geld. De verdachten zijn twee 17-jarige jongens uit Deurne en een jongen uit Veldhoven.

Ook elders heeft de politie succes. In Tegelen zijn een 18- en 19-jarige man aangehouden voor een cafetariaoverval op 20 december in Blerick. De politie denkt snel ook nog drie andere betrokkenen bij die overval op te pakken.

Reageer op dit artikel