nieuws

Pizzaketen houdt bezorgers binnen

Bedrijfsvoering

Pizzaliefhebbers komen donderdag bedrogen uit. Domino’s levert donderdagavond niet aan huis. De pizzabakker wil zijn scooterrijders niet blootstellen aan de stormachtige omstandigheden.

Pizzaketen houdt bezorgers binnen

Wel heeft het bedrijf een speciale afhaalaanbieding. ‘Hoewel we mensen toch ook niet willen aanmoedigen om de straat op te gaan. Maar je moet wat’, aldus een woordvoerder. Domino’s heeft ongeveer tachtig vestigingen in Nederland.

Concurrent New York Pizza, ongeveer even groot, laat het over aan de franchise-eigenaren zelf. ‘Elke franchisevestiging mag dat natuurlijk zelf bepalen, maar wij geven wel het advies dat het niet zo slim is om de pizzabezorgers nu de straat op te sturen’, vertelt een woordvoerster.

Reageer op dit artikel