nieuws

Pizza van duizend dollar

Bedrijfsvoering

Een nieuw topklasse pizzarestaurant in New York introduceert een pizza van 1000 dollar ofwel 708 euro. Tot nu toe was topkok Gordon Ramsey de duurste met een pizza van 140 euro.

Pizza van duizend dollar

Duizend dollar voor een pizza. Die moet haast wel van goud zijn, zou je denken. En dat klopt dus ook. De duurste pizza ooit wordt afgewerkt met bladgoud.

De andere ingrediënten zijn qua prijs overigens ook niet mis. Er worden maar liefst vier verschillende soorten peperdure kaviaar gebruikt. Het goedkoopste ingrediënt op de pizza is de rijkelijk gebruikte kreeft.

Het nieuwe restaurant, Nino’s Bellisimo, houdt binnenkort een speciale persconferentie waarop de nieuwe pizza voor het eerst wordt verkocht. Volgens Nino Salimaj, eigenaar van nog eens zes Italiaanse restaurants, is er zeker een plek voor topklasse pizzarestaurants. ‘Deze pizza en dit restaurant wordt net zo bekend als het overnachten in het Waldorf Astoria Hotel’, vertelde hij Tv-zender CBS.

Overigens is Salimaj niet de eerste met een peperdure pizza op de menukaart. In restaurant Maze van Gordon Ramsey kan de gast een pizza van bijna 140 euro bestellen.

Reageer op dit artikel