nieuws

Paardekooper neemt Depa over

Bedrijfsvoering

Paardekooper en Veriplast hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Depa aan Paardekooper. Maandag 21 januari is de overname afgerond.

Paardekooper neemt Depa over

Afgelopen vrijdag wist Snackkoerier.nl al te melden dat er een overname in de maak was. Paardekooper wilde toen niet reageren op het bericht.

Vandaag meldt het in Oud-Beijerland gevestigde Paardekooper de overname van Depa, marktleider in de Benelux op het gebied van disposables en verpakkingen. Depa is gevestigd in Wijchen en biedt werk aan 35 man.

Paardekooper vergroot met de overname haar positie in de distributie van de verpakkingsbranche en wordt hierdoor volgens eigen zeggen één van de grootste distributeurs op het gebied van verpakkingen en disposables voor de foodservice en retail in de Benelux.

Reageer op dit artikel