nieuws

Overvaller cafetaria moet dertig maanden zitten

Bedrijfsvoering

De man die in november 2010 een gewapende overval pleegde op cafetaria De Riet aan de Violierstraat in Almelo is veroordeeld tot 30 maanden gevangenisstraf, waarvan tien maanden voorwaardelijk en een proeftijd van twee jaar.

Overvaller cafetaria moet dertig maanden zitten

De officier van justitie had in eerste instantie 3,5 jaar geëist, maar verlaagde die eis later naar drie jaar. De destijds 20-jarige drugsverslaafde Almeloër N. overviel in november 2010 de cafetaria met een mes, waarmee hij de eigenaresse bedreigde. Daarna stal hij vijfhonderd euro uit de kassa.

N. moet van de rechter de eigenaresse van de cafetaria 1.750 euro schadevergoeding betalen. Mocht hij dat niet kunnen, dan moet hij nog 27 dagen extra zitten.

Reageer op dit artikel