nieuws

NY Pizza heeft grote shop-in-shop plannen

Bedrijfsvoering

New York Pizza zet flink in op shop-in-shop zaken. Het pizzabedrijf wil nog dit jaar zes vestigingen toevoegen, waarin de shop-in-shop-formule draait. New York Pizza ziet cafetariahouders als ideale franshisers.

NY Pizza heeft grote shop-in-shop plannen

Op dit moment heeft NY Pizza twee zaken met de shop-in-shop formule. Drie weken geleden opende de tweede vestiging in IJsselstein. Deze zaak maakt een vliegende start, zo laat directeur Philippe Vorst van New York Pizza weten.

Cafetaria’s
Vorst wil dit jaar nog zeker zes extra zaken hebben waarin het shop-in-shop concept wordt aangeboden. ‘We voeren concrete gesprekken over vier à vijf locaties. We zoeken ondermeer goed draaiende cafetaria’s voor deze formule. Ook retailers en tankstations kunnen dit concept voeren. Verder zijn we in gesprek met een vestiging van Videoland’, aldus Vorst aan de internetredactie van Misset Horeca.

Moederconcept
New York Pizza ziet flinke mogelijkheden voor de shop-in-shop formule. ‘Voor een gewone zaak van New York Pizza moet een locatie minimaal 40.000 inwoners hebben. We hebben uitgerekend dat het shop-in-shop concept succesvol kan zijn vanaf 17.000 inwoners. In theorie kunnen we wel 150 shop-in-shop zaken openen.’

Grote plannen
New York Pizza begon in 1993. Philippe Vorst, samen met zijn broer Max en Richard Abram oprichter van de keten, begon zijn eerste zaak aan de Amsterdamse Spui. Inmiddels telt de keten meer dan 80 verkooppunten, met uitzicht op meer.

Zie ook:
Tien jaar NY Pizza gebundeld in boekje

Reageer op dit artikel