nieuws

Nummer twee Boumans emotioneel na telefoontje

Bedrijfsvoering

Jacqueline Boumans van familiebedrijf cafetaria ’t Smulhuis in Brunssum was er zelfs een beetje emotioneel van; de tweede plaats in de Cafetaria Top 100. Snel belde ze naar haar moeder, die vroeger ook in de zaak werkte.

Nummer twee Boumans emotioneel na telefoontje

‘Ik heb meteen mijn moeder gebeld, die vroeger in de zaak werkte. Kijk, we zijn een familiebedrijf en bestaan zestig jaar. Mijn moeder was helemaal verbijsterd. Dat was best een beetje emotioneel’, aldus de dolgelukkige Jacqueline Boumans over de tweede positie in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier met hun zaak ‘t Smulhuis.

Snackboek

De zeer hoge notering de ranglijst had Boumans niet gedacht. Vorig jaar stond ’t Smulhuis nog op plaats 58. ‘Je denkt bij voorbaat dat zulke mooie posities altijd in het Westen vallen. We hadden dit dus niet gedacht. Zeker toen we onlangs niet eens voorkwamen in het nieuwe snackboek van Bart Chabot en Pierre Wind, en dat terwijl wij juist de snacks zelf maken.’

Cafetaria ’t Smulhuis stijgt in de nieuwe Cafetaria Top 100 van plaats 58 naar 2. Het moet alleen Snack-plaza Willem de Boer uit Urk voor zich laten. Door deze snelle stijging haalt ’t Smulhuis provinciegenoot Snackpoint Knoors in Berg aan de Maas in en mag zich daardoor een jaar lang de beste cafetaria van Limburg noemen.

Reageer op dit artikel