nieuws

Nominaties Cafetaria Top 100 bekend

Bedrijfsvoering

De nominaties voor de ‘SVO Fastservice Opleidingen Award’ en die voor de ‘Beste kleine cafetaria’ zijn bekend. Voor deze laatste Award is voor de derde achtereenvolgende keer Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet kandidaat.

Nominaties Cafetaria Top 100 bekend

Patrick Nieuwveld (foto) won de Award voor de ‘Beste kleine cafetaria’ al eens in 2009, was vorig jaar genomineerd en is ook dit jaar weer van de partij. Hij laat al jaren achtereen zien dat een klein bedrijf ook hoog kan scoren in de Top 100. Nieuwveld heeft dit jaar concurrentie van Cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht en Snackpoint Biej Ank en Maud’ in het Limburgse Horn.

Op het Top-event dat 24 oktober wordt gehouden bij Brothers in Bunnik wordt bekend wie de opvolger wordt van Sterk langs de Lijn van Raymond Sterk in Wierden die vorig jaar deze award binnensleepte.

Fastservice Opleidingen Award

Leerlingen vormen de toekomst van de branche. Bij SVO Fastservice Opleidingen volgen zo’n 800 jonge mensen een opleiding. Voor de cafetaria die het meest gedreven en enthousiast zijn leerling(en) begeleidt staat straks de Fastservice Opleidingen Award’ klaar. Vorig jaar ging deze prijs naar The Place to Be in Emmeloord van John Flux en Gerard Harzevoort.

Kanshebbers

Dit jaar maken de volgende bedrijven kans op deze award: Plaza Wassenburg in Emmeloord, vanwege de ‘enthousiaste, gedreven en betrokken praktijkbegeleider die het werken en leren binnen de fastservice graag naar een hoger niveau tilt’.

Family Fijnaart in Fijnaart wordt in de nominatie geroemd om de ‘gemoedelijke en enthousiasmerende sfeer waardoor medewerkers geprikkeld worden zich te ontwikkelen’.

Verhage Walburg in Zwijndrecht verdient de nominatie door de ‘serieuze ‘degelijke’ begeleiding, waardoor de deelnemer/medewerker weet waar hij/zij aan toe is’.

Meer info en inschrijven voor het event kan op www.cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel