nieuws

Nieuwkomer Klaas Vaak verbijsterd door ‘hoofdprijs

Bedrijfsvoering

Hij wist dat het met de gastvriendelijkheid en gastgerichtheid wel snor zat in zijn bedrijf. Maar dat het hem als nieuwkomer direct de titel Beste Kleine Cafetaria van Nederland op zou leveren had Klaas Veldhuis van cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht niet verwacht.

Nieuwkomer Klaas Vaak verbijsterd door ‘hoofdprijs

Een negende plaats en de titel Beste Kleine Cafetaria van Nederland. Klaas Veldhuis is een kwartiertje na de uitreiking nog met stomheid geslagen. ‘Ik ben nog geen jaar met het bedrijf bezig. Dus dit komt wel erg onverwacht.’ Hij geneert zich zelfs een beetje. ‘Ik vind het lullig voor al die mensen die al jaren met hun zaak bezig zijn dat ik als nieuwkomer met zo’n prijs aan de haal ga.’

Veldhuis scoort zeer hoog op het aspect gastvriendelijkheid en gastgerichtheid. Dat verbaast hem niet. ‘Ik heb jaren op diverse plekken in de horeca gewerkt en ben ook jaren butler geweest. Dat is het meest servicegerichte vak dat er is en dat komt me nu blijkbaar goed van pas.’

De prijs komt hem overigens erg gelegen. ‘Dit was een verlopen bedrijf toen we het overnamen. We moeten het bij de mensen in de omgeving nog tussen de oren krijgen dat het hier nu wel goed is. Daar zal deze prijs zeker bij helpen.’

Naast Klaas Vaak waren ook Snackpoint ‘Biej Anke en Maud’ in Horn en Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet genomineerd voor de prijs.

Nieuwkomer verbijsterd door ‘hoofdprijs’

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel