nieuws

Nieuwe burger is massavernietigingswapen

Bedrijfsvoering

De nieuwe burger van Burger King in Groot-Brittannië, de Three Cheese Double Angus, ligt onder vuur. Volgens voedingsexpert in de UK is de calorierijke hamburger een massavernietigingswapen.

Nieuwe burger is massavernietigingswapen

De burger zou zo’n duizend kilocalorieën bevatten. Dat is meer dan de helft van de dagelijkse hoeveelheid calorieën die een vrouw volgens expert zou moeten eten. Met friet en cola komt het totaalaantal calorieën zelfs uit op zon 1.700.

Burger King laat in de Britse media weten dat voedsel van de keten gezien wordt als een extraatje en dat het zo nu en dan eten van een hamburger geen kwaad kan. De Three Cheese Double Angus van Burger King wordt een dezer dagen geïntroduceerd in Groot-Brittannië.

Reageer op dit artikel