nieuws

Nieuw Cookers overvallen

Bedrijfsvoering

De nieuwe vestiging van Cookers in IJsselstein is het slachtoffer geworden van een overval. Een gewapende man sloeg toe toen de deur van de keuken aan de achterzijde open was om vuilnis buiten te zetten.

Nieuw Cookers overvallen

Dat meldt het AD. De overvaller maakte de dagomzet van donderdag buit. Hij kwam om vijf minuten over tien ’s avond de zaak binnen door via een openstaande deur aan de achterzijde de keuken binnen te glippen. De deur stond even open om vuilnis weg te brengen.

De gealarmeerde politie kamde zonder resultaat de buurt uit op zoek naar een spoor van de dader. Slachtofferhulp heeft bijstand verleend aan het personeel van Cookers. De eetgelegenheid opende twee maanden geleden de deuren in IJsselstein.

Enkele dagen na de overval op Cookers is de McDonald’s-Vestiging in IJsselstein overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen ging een gewapende man er met een onbekend geldbedrag vandoor. Er raakte niemand gewond.

Reageer op dit artikel