nieuws

New York Pizza in Hendrik Ido Ambacht

Bedrijfsvoering

New York Pizza heeft een nieuwe zaak geopend in Hendrik Ido Ambacht. De 26-jarige zakenmoeder Nancy Kasanpawiro ziet hiermee een droom, om een eigen zaak te starten, in vervullen gaan.

New York Pizza in Hendrik Ido Ambacht

De jonge onderneemster heeft jarenlang bij diverse ketens gewerkt om zich voor te bereiden. Bij haar laatste baan bij een accountantsbedrijf deed ze de benodigde financiële kennis op, meldt New York Pizza.

‘Ik stel hoge kwaliteitseisen aan alles wat ik doe. Daarom ben ik ook zo enthousiast over New York Pizza. Het team moet goed zijn, de kwaliteit van wat je maakt moet elke dag top zijn en ik eis dat onze pizza’s nog heet bij de klanten arriveren’, aldus Kasanpawiro.

De New York Pizza-vestiging van Kasanpawiro is gevestigd aan de Krommeweg 6 in Hendrik Ido Ambacht.

Reageer op dit artikel