nieuws

Nederlanders snacken graag in auto

Bedrijfsvoering

Nederlandse automobilisten snacken achter het stuur. Meer dan de helft doet dat graag, zo blijkt uit onderzoek van het Scandinavische vrachtwagenconcern Scania. Ook Duitsers en Zweden mogen graag snacken in de auto. Spanjaarden en Italianen eten doen dat liever niet.

Nederlanders snacken graag in auto

Ten behoeve van het onderzoek werden duizend autorijders tussen de 18 en 55 jaar geïnterviewd uit Nederland, België, Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Duitsland en Polen. Wát Nederlanders eten, maakt het onderzoek niet duidelijk.

Yvonne Plasmeyer bedrijfsleider van Febo aan de A4 laat weten dat vooral rundvlees- en kalfskroketten hardlopers zijn. „Ook speciaaltjes zoals gepaneerd gehakt met uitjes, doen het heel goed. En friet natuurlijk.’’

Reageer op dit artikel