nieuws

Nederlander in halve finale Voice of McDonald’s

Bedrijfsvoering

Restaurantmanager Roger Corneille van McDonald’s Maasbree is doorgedrongen tot de halve finale van wereldwijde zangwedstrijd Voice of McDonald’s. Corneille heeft hiermee al een kleine tienduizend zangtalenten achter zich gelaten.

Nederlander in halve finale Voice of McDonald’s

McDonald’s ziet de zangwedstrijd als een mogelijkheid om medewerkers ‘het beste uit zichzelf te laten halen’. De finale van Voice of McDonald’s is in april volgend jaar in Orlando, Florida en de winnaar strijkt 25.000 dollar op.

Roger Corneille (41) maakte indruk met zijn vertolking van het Marvin Gaye’s What’s going on. Hij strijdt nu met dertig collega’s om een van de twaalf finaleplekken. Tot 4 december kan iedereen voor Corneille stemmen via www.mcdonalds.com/voice. Hij nam voor deze contest speciaal een video op die op internet wordt vertoond.

Reageer op dit artikel