nieuws

Meisje (8) ontwerpt Happy Meal-doos

Bedrijfsvoering

De slechts 8-jarige Janneke Pladet is verantwoordelijk voor het nieuwe ontwerp van de Happy Meal-doos van McDonald’s. Vanaf 11 oktober ligt het winnende ontwerp bij alle 219 McDonald’s-restaurants in ons land.

Meisje (8) ontwerpt Happy Meal-doos

Janneke won de kleur- en knutselwedstrijd van McDonald’s, waarbij kinderen zelf een Happy Meal-doos mochten versieren. De Brabantse koos als enige niet alleen voor spelletjes in de doos, maar ook op de verpakking.

De jury was uitermate te spreken over het ontwerp. ‘Haar kleurgebruik sprint eruit en bovendien heeft ze als enige spelletjes en raadsels op de doos gezet. Daardoor is haar Happy Meal-doos niet alleen leuk om naar te kijken, maar kun je er ook nog iets mee doen’, meldt McDonald’s.

De jeugdige winnaar zelf is erg blij met haar prijs. ‘Ik heb heel lang nagedacht en heel veel uit het raam gekeken om iets te verzinnen. Ik vind het hartstikke leuk dat mijn tekening nu een echte Happy Meal-doos wordt’.

De Happy Meal-wedstrijd werd georganiseerd ter gelegenheid van de uitbreiding van het Happy Meal met een fruit- en een yoghurtdessert.

Zie ook

Reageer op dit artikel