nieuws

Medewerker verkoopt wiet vanuit McDonald’s

Bedrijfsvoering

Een medewerker van een Amerikaanse McDonald’s-vestiging is opgepakt en ontslagen. Hij zou wiet via de 24-uurs drive thru hebben verkocht.

Medewerker verkoopt wiet vanuit McDonald’s

De 18-jarige Michael Brown zou zakjes marihuana ter waarde van 20 tot 80 dollar (13 to 54 euro) hebben verkocht. Hij dirigeerde zijn klanten met zijn mobiele telefoon naar het 24-uurs McDonald’s-restaurant in haverhill, Massachusetts, waar zij hun bestellingen ophaalden.

De plaatselijke politie zette een val voor Brown door zich voor te doen als potentiële kopers van een zakje van 40 dollar en betrapte hem op heterdaad. Agenten namen 57 dollar en zes zakjes wiet in beslag, meldt de krant Eagle Tribune.

‘Ik heb spijt en ik schaam me voor het bedrijf’, aldus Brown. Op de vraag of hij schuldig was, antwoordde hij: ‘Ik ben onschuldig totdat bewezen wordt dat ik het heb gedaan.’

De vestigingsmanager van McDonald’s benadrukte dat het een incident betrof, wat hij hoog opnam. Vanzelfsprekend is Brown ontslagen. Daarnaast hangt hem een celstraf van 2 tot 2,5 jaar boven het hoofd.

Reageer op dit artikel