nieuws

McDonald’s komt met nieuwe promotiesite

Bedrijfsvoering

McDonald’s Nederland heeft onlangs een nieuwe promotiesite gelanceerd met weetjes over de restaurants en de producten, de opleidingsmogelijkheden en een quiz waarmee onder andere kaartjes te winnen zijn voor het EK voetbal.

McDonald’s komt met nieuwe promotiesite

Op Allesovermcdonalds.nl zijn een interactief restaurant, keuken en personeelsruimte te vinden.

Door middel van tekstballonnetjes krijgt de bezoeker in het restaurant veel informatie over de geschiedenis en producten van McDonald’s. In de keuken gaat het over bereiding, hygiëne en bedrijfsfilosofie. In de personeelsruimte is informatie te vinden over opleidings- en carrièremogelijkheden bij de fastfoodgigant, en daarnaast bedrijfstechnische informatie.

Meer McDonald’s berichten:

Reageer op dit artikel