nieuws

McDonald’s Kampen verkozen tot Duurzaamste Fastservice Bedrijf

Bedrijfsvoering

Het McDonald’s restaurant in Kampen van Sjoerd-Jan Feenstra is uitgeroepen tot Duurzaamste Fastservice Bedrijf 2011. Dit werd gistermiddag bekend gemaakt tijdens de finale van de verkiezing in Aalsmeer.

McDonald’s Kampen verkozen tot Duurzaamste Fastservice Bedrijf

Feenstra werd door juryvoorzitter Rob Geus geprezen om zijn passie, enthousiasme en gedrevenheid. Volgens de jury heeft Feenstra continue aandacht voor de verbetering van de bedrijfsvoering en voor de ontwikkeling van de medewerkers. Het restaurant werd verkozen uit ruim 375 bedrijven en werd onder andere beoordeeld op de onderwerpen energieverbruik, het voorkomen van zwerfafval, verpakkingen en personeelsbeleid. Feenstra (rechts) kreeg de prijs voor hhet Duuurzaamste Fastservice Bedrijf uit handen van de vorige winnaar, Peter Vos van Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen, die is uitgeroepen tot ambassadeur van de wedstrijd.

Drie categorieprijzen

Naast de hoofdprijs werden er drie categorie prijzen uitgereikt. De categorie Award voor de meest duurzame bedrijfsvoering ging eveneens naar algemeen winnaar McDonald’s in Kampen.

De Viersprong in de Rips kreeg de Award voor het Duurzaamste personeelsbeleid, ondermeer omdat de passie van de ondernemers op het personeel afstraalt.

Antonio’s Eethuys Cafetaria in Bunschoten-Spakenburg kreeg de categorieprijs voor het ‘Schoonste bedrijf’, ze maken veel werk van het voorkomen en opruimen van straatvuil.

Aanmoedigingsaward

Een Aanmoedigings-award ging naar Fons Hof lunchroom cafetaria in Haarlem. De jury was onder de indruk van de eigengemaakte, duurzaam bereide producten. Het bedrijf maakt ongeveer 80 procent van het assortiment zelf.

Reageer op dit artikel