nieuws

McDonald’s ingeschakeld bij onderzoek liquidatie

Bedrijfsvoering

De politie heeft in het onderzoek naar de dubbele moord in Leiderdorp de hulp van McDonald’s ingeschakeld. In het fastfoodrestaurant aan de A4 plaatste de politie op digitale beeldschermen een opsporingsbericht.

McDonald’s ingeschakeld bij onderzoek liquidatie

‘Deze medewerking is uniek in Nederland’, zei een politiewoordvoerder vrijdag.

De politie vond vorige week donderdag twee doodgeschoten mannen op een bouwterrein naast een pannenkoekenhuis in Leiderdorp, tegenover het filiaal van McDonald’s. Een van de slachtoffers is Boneka Belserang. Hij werd eerder veroordeeld wegens een afrekening in de Amsterdamse onderwereld.

Een eindje verderop heeft de politie voor een Golden Tulip-hotel een billboard geplaatst. Een ander bord wordt op een strategische plaats in de omgeving neergezet om voorbijgangers zoals hardlopers, fietsers of mensen die hun hond uitlaten te bereiken.

Reageer op dit artikel