nieuws

McDonald’s gaat in Japan verder met de Mega Mac

Bedrijfsvoering

McDonald’s Japan laat zich niet ontmoedigen door de discussie over gezonde, caloriearmere voeding. In Japan borduurt het concern vrolijk verder op het succes van de Mega Macs. Half december komt de Mega Tamago op de markt met 846 calorieën.

McDonald’s gaat in Japan verder met de Mega Mac

De eerste Mega Mac-hamburger was in Japan vorig jaar een kassucces van jewelste. In het totaal gingen er 20 miljoen van deze grote hamburger-sandwiches over de toonbank, schrijft FoodExpress.nl.

De nieuwe Mega Mac is niet de calorierijkste, want dat was de Mega Teriyaki van afgelopen zomer met 903 calorieën.

Mega porties zijn in Japan de trend. McDonald’s spant niet eens de kroon, want een keten van gemakswinkel lanceerde zelfs een hamburgergerecht van 1184 calorieën. McDonald’s was vorig jaar echter wel het concern dat deze trend in gang zette.

Reageer op dit artikel