nieuws

McDonald’s dicht door drukte

Bedrijfsvoering

McDonald’s sluit haar vestiging aan de Zuivelstraat in het centrum van Bergen op Zoom. Het restaurant is te krap geworden en kan op piekmomenten de drukte niet aan.

McDonald’s dicht door drukte

De zaak van McDonald’s sluit na vijftien jaar de deuren. ‘Vooral de laatste jaren merken we dat het restaurant echt te krap is geworden. Door renovatie van het winkelgebied is het een stuk drukker geworden in het centrum. Tijdens piekmomenten is dat voor ons een probleem’, aldus Dirk van den Bogaart van McDonald’s Nederland in BN/DeStem.

Naast de krapte van de zaak speelt ook de nieuwe huisstijl van McDonald’s mee bij het besluit tot sluiting. Van den Boogaart: ‘Comfort is nu het toverwoord. We hebben besloten om niet meer in onze centrumlocatie te investeren’.

In het pand aan de Zuivelstraat komt zo goed als zeker een vestiging van broodjesketen Subway. Begin 2009 start ondernemer Michel de Graaff voor ’98 procent zeker’ een Subway in Bergen op Zoom.

Reageer op dit artikel