nieuws

McDonald’s Delft ontruimd wegens ‘explosieven

Bedrijfsvoering

Een vestiging van McDonald’s in Delft is zaterdagavond ontruimd geweest voor anderhalf uur. De politie had aanwijzingen gekregen dat er een explosief in het restaurant zou liggen. De zoekactie die volgde leverde niets op.

McDonald’s Delft ontruimd wegens ‘explosieven

De politie had eerder die avond een twee mensen in een auto aangehouden, die vervolgens op de vlucht sloegen. Na een achtervolging door de politie werd de auto klemgereden in Schiedam. Een van de twee inzittenden was verdwenen, de ander zat er nog in.

In de auto lag een papier met daarop aanwijzingen voor een mogelijk explosief. De politie besloot vervolgens de vestiging van McDonalds te ontruimen. De verdachte is aangehouden, de andere inzittende is nog niet opgepakt.

Reageer op dit artikel