nieuws

McDonald’s bedreigd met blokkades en sabotage

Bedrijfsvoering

McDonald’s zal met angst en beven uitkijken naar 16 oktober. Milieu- en dierenrechtenorganisaties gaan dan, op Wereld Voedseldag, wereldwijd McDonald’s restaurants blokkeren en mogelijk zelfs saboteren.

McDonald’s bedreigd met blokkades en sabotage

McDonald’s wordt door de organisaties verantwoordelijk gehouden voor dierenleed, vervuiling, ontbossing van het Amazonegebied, veredelde slavenarbeid en de toename van hart- en vaatziekten door te veel transvetten in het fastfood.

De veganisten en milieuactivisten zullen wereldwijd proberen McDonald’s-restaurants te blokkeren en saboteren. Consumenten uit de hele wereld worden op diverse websites opgeroepen zich bij het protest aan te sluiten, schrijft vakblad voor de vleesindustrie Meat & Meal.

Meer McDonald’s berichten:

Reageer op dit artikel