nieuws

Ludieke weddenschap cafetariahouder

Bedrijfsvoering

Harmen Vanneuville van Verhage Fast Food in Sassenheim is een ludieke weddenschap aangegaan met raadslid Rob ten Boden van Trilokaal in Sassenheim. De cafetariahouder en de wethouder zoeken voor elkaar een werknemer.

Ludieke weddenschap cafetariahouder

‘Tijdens een biertje ventileerde ik tegen Rob dat het vinden van goed personeel een hele opgave is. Hier vloeide de weddenschap uit voort. Mensen denken dat een patatbakker zo van de straat valt te plukken, maar dat valt tegen’, zegt Vanneuville in Het Financieele Dagblad.

Op dit moment zoekt Venneuville een kandidaat voor de lokale politiek. De wethouder zoekt naar een fastfoodmedewerker. Vanneuville: ‘Ik ben zes tot zeven dagen per week met mijn zaak bezig, dus ik heb niet veel tijd kandidaten te werven voor de lokale politiek. Bovendien ben ik niet heel betrokken bij de politiek’.

Reageer op dit artikel